Vijesti

Sutkinja koja je oslobodila napadača na Hadžifejzovića ranije pljuvala po Face TV-u: Šizofrenija je za ovo prehlada

Jasmina Sazdovski, sutkinja je Općinskog suda u Sarajevu, koja je danas oslobodila napadača na Face TV, inače nije baš blagonaklona novinarima.

Sutkinja Sazdovski danas je, naime, odlučila da je dovoljno da Abdulahu Hajdareviću odredi mjere zabrane prilaska Senadu Hadžifejzoviću iako se protiv njega vodi još jedna istraga zbog napada na novinare.

Sutkinja Sazdovski na Facebooku koristi drugo prezime - Čubak.

Profil sudinice na FB

I tu se po njenim statusima može vidjeti da nije blagonaklona prema novinarima, a ni prema Face TV.

"Da bi se doživio vlastiti odljev mozga, dovoljno je pogledati jedan Centralni dnevnik. Meni je mozak, kolko ga je bilo upravo emigrirao u nepoznato. Poštenom pronalazaču slijedi nagrada. Šizofrenija je za ovo...obična prehlada", navela je sutkinja Sazdovski.

Nije oduševljena Face TV-om

Komentirala je i zahtjev novinara za vakcinacijom protiv koronavirus.

Nije baš blagonaklona novinarima

"Ima li među rajom neko od novinara da mi objasni zašto novinari smatraju da treba da budu vakcinisani prije osoba koje su daleko izloženije kontaktima pa i virusu? Npr. osobe koje rade na kasama po samoposlugama, osobe u raznim administrativnim službama, po šalterima i sl. koje dolaze u kontakt sa stotinama ljudi dnevno, obavljajući također važne psolove u okviru svojih službi. UPDATE: Ili nemam novinara u raji ili objašnjenja nema", kazala je svoje mišljenje sutkinja.