Svijet

U noći odluke: Amerika nije spavala, Trump je divljao… A Melania? ‘Kucala sam na vrata, imala sam šta vidjeti‘

Melania Trump spavala je u izbornoj noći 2020. godine dok je njezin suprug Donald Trump gubio američke izbore od protukandidata Joea Bidena, navodi se u novoj knjizi Stephanie Grisham “I'll take your questions now: What I saw in the White House”.

Bivša šefica kabineta prve dame Melanije Trump u svojim memoarima navodi da je bivša prva dama dio izborne noći provela spavajući, prije nego li je njezin suprug održao konferenciju za medije na kojoj je prerano najavio svoju pobjedu i potpirivao neutemeljene teorije o izbornoj prijevari.

“Pokucala sam nekoliko puta, isprva tiho, a onda sve glasnije. Kad sam konačno otvorila vrata spavaće sobe, vidjela sam da Melania Trump čvrsto spava”, piše Stephanie Grisham u svojoj knjizi i dodaje: “Možda je mislila da će je neko probuditi ako Trump pobijedi.”

PROČITAJTE  Trump više nije dovoljno bogat za Forbesovih 400 najbogatijih
Donald Trump i Melania Trump

Ipak, probudila se na vrijeme kako bi se pridružila Trumpovoj konferenciji za novinare u 2:30 sati ujutro.

Melania i Grisham bile su na Trumpovom posjedu Mar-a-Lago večer prije, no bivša šefica kabineta “ne može vjerovati da je Melania mogla spavati dok su se takve stvari događale.”

Također je priznala da ju je šokiralo kada je shvatila da bivša prva dama dijeli mišljenje svog supruga o tome da je on pokraden na izborima.Povezani postovi: