u 47. godini

Umro poznati reper koji je se ‘borio’ sa Eminomom u hit sceni filma ‘8 milja’

Reper Nashawn Breedlove, poznat po ulozi u filmu '8 milja', preminuo je u 47. godini. Vijest je potvrdila njegova majka, a reper Mickey Factz prisjetio ga se na društvenim mrežama.

"Nashawnov odlazak s ovog svijeta je ostavio ogromnu prazninu u mom životu, onakvu kakve riječi ne mogu opisati. Ne mogu opisati koliku bol osjećam. Nije bio samo moj sin, bio je nevjerovatan čovjek čiji su karakter i snaga inspirirali sve one koji su se s njim susreli", rekla je njegova majka.

"Počivao u miru, jedan od rijetkih MC-eva koji je pobijedio Eminema… Lotto iz 8 milja. Prijatelji su ga s ljubavlju zvali OX. Nedostajat ćeš zbog svoje upornosti i agresivnosti", napisao je Mickey.

Breedlove je preminuo u nedjelju u svom domu u New Jerseyju.

Nashawn je u filmu glumio Lotta, a ostao je zapamćen po rep borbi s Eminemom. Lotto je dio grupe Leaders of the Free World, a u bitci protiv Eminemovog lika B-Rabbita je izgubio.

Nashawn je radio na komediji 'The Wash', gdje se pojavio na soundtracku, a u kojoj glume reperi Dr. Dre i Snoop Dogg. Pojavio se i u pjesmi 'Don't Talk Sh*t' pod imenom Ox.