Region

Vučić postaje sve bizarniji. Okružio se monitorima s kojih mu ljudi aplaudiraju

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić danas je održao bizaran skup koji se prenosio na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Kako javlja Nova.rs, predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić započeo je online skupom predizbornu kampanju pod nazivom “Za našu djecu”. Okružen brojnim monitorima i prekidan aplauzima, Vučić je poslao poruku da Srbija napreduje i razvija se.

Ulazeći u studio, Vučić je mahnuo svojim pristalicama, koje su ovaj događaj, najavljen kao prvi online politički skup, pratile s više od sto ekrana.

Vučić je poruke biračima slao stojeći sam za govornicom u praznom studiju, u kom su odzvanjale njegove poruke o ekonomskom rastu, dok su ga s monitora pažljivo promatrale pristalice, navodi Nova.

“Tri su stvari na koje ćemo obraćati pažnju: to su zdravstvo, obrazovanje i investicije. Da dovedemo naše ljude nazad, zato su važne investicije. Svatko tko je naučio svoj zanat, ostanite ovdje, svima će biti neusporedivo lakše i bolje”, rekao je Vučić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare