Sport

Ponovo haos u Superligi Srbije: Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili, brutalno smo pokradeni

U srbijanskom fudbalu nema mira. Trener beogradskog Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegov tim "brutalno pokraden" u utrci za titulu.

Partizan je kolo prije kraja Superlige Srbije pobijedio Voždovac (3:0), ali je i dalje u zaostatku za gradskim rivalom Crvenom zvezdom.

"Kako stvari funkcionišu ovdje, nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno u više situacija, brutalno smo bili pokradeni.

Oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. Razočaran sam zbog toga. Ne nadam se više, gledam i pratim kako to funkcioniše. Vidim u kom pravcu ide" rekao je Stanojević.

"Crveno-bijeli" imaju dva boda više i u posljednjoj rundi dočekuju Voždovac 21. maja, dok Partizan dočekuje Radnički iz Niša.

"Verujem u ekipu Voždovca, mogu da iznenade svakog, ali neće moći da dođu u situaciju. Vidimo svi kako ide. Na ključnim mečevima nisu dozvolili da pobijedimo.

Razočaran sam time. Ne znam na koji način da ovdje funkcionišem i da radim ovdje. Svaka čast mojim momcima, nije lako, a znaš šta se radi i da je teško osvojiti titulu", dodao je trener "Crno-bijelih".

Duel Paarizana i Voždovca obilježila je i dojava o bombi zbog koje je duel pomjeren sa 16.30 na 20.30 sati.