Magazin

Čarape Lepe Brene popucale poslije prvog odlaska u WC: Razočarana mušterija podijelila i sliku

“Lejdi B prop'o”, glasi tvit u kojem se navodi da su čarape Lepe Brene, promovisane kao neuništive, popucale poslije prvog nošenja.

Razočarana korisnica Twittera nije dijelila puno detalja. Te nije ni sigurno da li zaista nosi čarape legendarne jugoslovenske pjevačice. Ona je kratko napisala da su čarape pukle poslije prvog nošenja i prvog odlaska u toalet.

Sliku pocjepanih čarapa na butini je podijelila na Tviteru.

Druga korisnica Tvitera je napisala da su njoj „i dalje čitave“ – branivši brend Lepe Brene.

Pjevačica Lepa Brena ranije je testirala izrdržljivost svojih čarapa „Lady B“. I viralnim videom na kojem vrti ananas u čarapama izazvala haos na društvenim mrežama.

„Bitno mi je da su čarape Lepe Brene top. To je eksperiment od 70 dena. Sa ostalima nisam radila taj eksperiment“, rekla je pjevačica ranije, između ostalog, za Nova.rs.

Čarape koje je korisnica Tvitera podelila razlikuju se od onih u kojim Brena vrti ananas. Ako ni po čemu drugom, po boji.

Podsjetimo, pjevačica Lepa Brena nedavno je testirala izdržljivost svojih čarapa „Lady B“ i viralnim videom izazvala haos na društvenim mrežama.

Brena je, naime, htjela da pokaže da su njene čarape neprobojne, odnosno, da ih nije lako pocepati – te je za potrebe svog eksperimenta uzela živi ananas koji je gurnula u jednu čarapu.

Potom je pustila ananas da visi u čarapi, a onda je krenula i da vitla čarape u krug.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare