izvođenje radova

Dijelovi Sarajeva bez grijanja do 17. marta: Prekinuta isporuka plina na lokaciji novog kružnog toka kod GRAS-a

Sarajevogas je danas obavijestio KJKP "Toplane - Sarajevo" d.o.o. Sarajevo da će zbog radova na izmještanju baterije ventila na gasnoj instalaciji visokog pritiska doći do prekida isporuke gasa na lokaciji novog kružnog toka kod GRAS-a u ulici Džemala Bijedića, u periodu od 8 sati pa sve do završetka radova koji su planirani 17. marta u 20 sati, saopćeno je iz Toplana - Sarajevo.

Iz ovih razloga biti će obustavljena isporuka toplotne energije za korisnike koji se snadbijevaju sa kotlovnice AM1, na adresama Srđana Aleksića bb - (Veneto A,B,C), Dž.Bijedića 134A - (Dijamant A), Dž.Bijedića 134B - (Dijamant B), Dž.Bijedića 134C - (Dijamant C), Radenka Abazovića 2D (Izvor - Otoka 1), Radenka Abazovića 2 (Izvor - Ada), Dž.Bijedića 122 A (Izvor - Otoka 2), Bulevar M. Selimovića 2 (Dom zdravlja Novi grad), navodi se u saopćenju.

KJKP "Toplane - Sarajevo" d.o.o. Sarajevo će pratiti navedene radove, te će pri uspostavi snadbijevanja prirodnim gasom doći do normalizacije u zagrijavanju za navedene korisnike.

Iz KJKP "Toplane - Sarajevo" mole korisnike za razumijevanje.