Politika

Generalni sekretar SNSD-a: Vukanovića boli što je Stanivuković uspio da bude i odbornik i gradonačelik, a on ništa

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović izjavio je da stanovnici Hercegovine nemaju nijedan pozitivan efekat od narodnog poslanika Nebojše Vukanovića i njegovih 3.000 KM koje prima mjesečno u Narodnoj skupštini Republike Srpske, već samo negativne priče, “trovanje mozgova” i unošenje razdora među ljudima, prenosi Srna.

Petrović je rekao da taj “hercegovački supermen”, kako sebe Vukanović predstavlja u narodu, nikada ništa nije učinio za taj narod, da nema radnih dana, već da se samo bavi Facebookom, “nastupima u medijima, pljuvačinama”.

“Taj njegov individualizam ili lični ego neće doprinijeti boljitku nijednog građanina u Republici Srpskoj. To što on priča ne može normalan mozak ispratiti. To su samo laži, optužbe, insinuacije. Svi koji su bili uz njega, napustili su ga”, rekao je Petrović za TV “Herceg”.

PROČITAJTE  Zasjeda Glavni odbor SDS-a, na dnevnom redu brojne aktuelne političke teme

Komentarišući Vukanovićeve jučerašnje istupe u medijima i optužbe na račun Draška Stanivukovića da je “zaboravio svoje saborce” prilikom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci, Petrović je istakao da sve to govori o ostrašćenosti Vukanovića fukcijama, nametanju sebe kao bitnog, iako ga niko ne doživljava ozbiljno.

“On je sebe želio da vidi u prvim redovima, ali tako nisu smatrali njegovi politički saborci. Svima su jasne neke stvari – da je rođen za gubitnika, da radi licemjerno, naopako, neljudski. Takvim se zna gdje je mjesto. Međutim, poznavajući njega, on jednu priču priča danas, drugu sutra tako da ne mogu baš ozbiljno da komentarišem takve nestabilne ličnosti”, rekao je Petrović.

PROČITAJTE  Žestok odgovor nutricionistice sa UKC RS Stanivukoviću: Ko je pojeo jaje, čitavu pavlaku, čaj i plazma keks?


Povezani postovi: