Politika

Iz SNSD-a se oglasili o napadu na Stanića: Rođak je pucao u njega i sad to pokušava staviti u politički kontekst

SNSD je saopštio da je poslanik u NSRS Miladin Stanić (SDS) povrijeđen u porodičnom sukobu, te da incident nema veze sa politikom.

“Prema informacijama kojima raspolaže SNSD, narodni poslanik SDS-a Miladin Stanić danas je povrijeđen u porodičnom sukobu koji nema nikakve veze s politikom”, navode iz SNSD-a i izražavaju žaljenje što je došlo do povređivanja poslanika Stanića.

“Ali i osudu što lični problem imovinske prirode, koji godinama ima sa rođakom koji je i pucao na njega, Stanić pokušava da stavi u politički kontekst”, saopšteno je iz SNSD-a.

U saopštenju se navodi da SNSD očekuje od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i nadležnog tužilaštva da svoj posao završe u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i da cijeli slučaj dobije sudski epilog.

Podsjećamo, muškarac inicijala P.S. (69) uhapšen je u Prnjavoru zbog sumnje da je puca iz pištolja na M.S. (60), s kojim ima neriješene imovinske odnose oko lokalnog puta, potvrđeno je iz Policijske stanice Prnjavor.

Slučaj se desio oko 16:45, a potvrđeno je da je pucano na Miladina Stanića, SDS-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“Jeste, na javnom putu. To je politički obračun. Čovjek iz SNSD-a koji je rekao kada su pobijedili da može raditi šta hoće. Policija je dala krivu informaciju. Ne vjerujem ni policiji ni sistemu”, rekao je Stanić za N1.

Utvrđeno je da Stanić ima laku povredu prsta desne ruke za koju tvrdi da je nastala od metka koji je prema njemu ispalio P.S, naveli su iz policije.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare