Sport

Koliko djece ima Cristiano Ronaldo i ko su njihove majke?

Privatni  život Cristiana Ronalda i njegove porodice umnogome su prekriveni velom tajne, pogotovo o njegovim potomcima, no mnogi detalji su procurili u javnost jer se legendarni CR7 voli oglašavati na društvenim mrežama.

Ko su djeca Cristiana Ronalda? Slavni nogometaš ima ukupno petero djece, budući da je 18. aprila, njegova partnerica Georgina Rodriguez rodila još jednu djevojčicu.

No, ovaj porod pratila je i jedna tragična vijest, jer brat blizanac novorođenčeta nije uspio preživjeti nakon kompliciranog porođaja kojeg je imala Rodriguez, prenosi “Marca”.

Ronaldo sa djecom

“S najdubljom tugom moramo objaviti smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti”, objavio je na društvenim mrežama Ronaldo.

Ostala djeca 37-godišnje zvijezde engleskog Manchester Uniteda su Cristiano Jr, Eva, Mateo i Alana.

Cristiano mlađi najstariji je od njih, ima 12 godina i čak je dio omladinskog pogona Manchester Uniteda, gdje je već postizao golove i slavio u stilu oca.

Ronaldov nasljednik na terenu

Mladi Cristiano rođen je 4. jula 2010. godine u američkoj državi Kaliforniji surogat trudnoćom. Identitet majke je povjerljiv, budući da se Portugalac dogovorio s njom da će sve čuvati u tajnosti, osim što će Cristiano Jr biti pod njenim starateljstvom.

Sedam godina nakon rođenja Ronaldovog prvog djeteta, doznalo se da je istim postupkom umjetne oplodnje on ponovo postao otac. Ovoga puta, rođeni su blizanci Eva i Mateo. Identitet majke nije otkriven, a oni su i prepušteni na brigu najboljem strijelcu španskog Real Madrida.

Georgina se prvi put porodila 2017. godine

Tokom iste godine, Ronaldo je potvrdio da je već duže u vezi sa Georginom Rodriguez, a istovremeno je objavio i da je Španjolka trudna.

U novembru 2017. rodila se Alana, što je Ronaldo objavio selfiejem sa Cristianom mlađim i Georginom nakon porođaja.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare