IZBJEGAVA SUPERHEROJSKI ŽANR

Kristen Stewart kaže da bi samo zbog jedne osobe snimila Marvelov film

Kristen Stewart glumila je i u indie filmovima i u visokobudžetnim blockbusterima, ali jedan filmski žanr koji izbjegava su superherojski filmovi. No zvijezda Sumraka nedavno je otkrila da bi za jednu osobu napravila iznimku kada bi joj ponudila ulogu u Marvelovom filmu.

Stewart se pojavila u najnovijoj epizodi podcasta Not Skinny But Not Fat, u kojem je izjavila da joj snimanje superherojskih filmova "zvuči kao noćna mora", prenosi The Hollywood Reporter.

Voditeljica podcasta Amanda Hirsch rekla je glumici da je može zamisliti u ulozi Mary Jane Watson, koja se pojavljuje u filmovima o Spider-Manu, na što je Stewart odgovorila da voli visokobudžetne filmove jer joj se sviđa kada puno ljudi gleda filmove u kojima glumi.

No da bi prihvatila ulogu u superherojskom filmu, cijeli sistem bi se trebao promijeniti. Zvijezda filma Love Lies Bleeding rekla je da joj se ne sviđa što superherojski filmovi zbog nedostatka osobnosti izgledaju kao da ih je radio algoritam.

"Možda će se svijet promijeniti", izjavila je glumica. Dodala je da bi u Marvelovom filmu glumila samo ako bi joj ulogu ponudila rediteljica Greta Gerwig.

Stewart je kasnije objasnila da je velika obožavateljica filma Barbie i da joj se pjesma I’m Just Ken toliko svidjela da se rasplakala tokom izvođenja Ryana Goslinga na Oscarima.