Region

Nevjerovatna priča iz Srbije: “Mom pokojnom ocu stigla je poruka da se vakcinisao”

Ivana Radisavljević iz Kruševca u Srbiji doživjela je veliku porodičnu tragediju. Njen otac Radoš Radisavljević je u januaru preminuo od karcinoma, pa je bila zatečena i bijesna kada je na njegov telefon u februaru stigla poruka o primljenoj vakcini.

Ivanin otac se nije prijavio za vakcinaciju, niti je primio vakcinu protiv kovida 19. Borio se protiv teške bolesti, a nažalost je izgubio bitku 12. januara, piše Nova.rs.

Nedavno je na njegov telefon stigla poruka o e-Uprave. U pitanju je bilo obavještenje o primaljenoj vakcini, koje je Ivanu začudilo i razbjesnjelo, jer njen otac uopšte nije ostavio svoje podatke na e-Upravi.

“Meni je otac prije mjesec dana preminuo od karcinoma. Telefon mu još nismo ugasili, stoji kući na frižideru. Juče sam samo željela da provjerim ima li baterije ili propuštenih poziva jer treba da dajemo 40 dana, kada sam vidjela poruku. Nismo se e-Upravi nikada javili. Borili smo se protiv karcinoma, pogoršalo mu se stanje, nažalost je preminuo u januaru”, govori Ivana za Nova.rs.

Nažalost, tokom liječenja imali su neprijatna iskustva u bolnicama.

“Problema smo imali u Kruševcu – ko god da je pogledao očevu dijagnozu, svi su okretali glavu. Recimo, trebalo je da uradi skener pred konzilijum u Nišu. Odnesemo taj uput na šalter, a sestra nam kaže: ‘šta je ovo sa onkološkim bolesnicima, kad je bila prvi put korona, sve je zaustavljeno, a sad i njih puštaju’. Pa je kao morala da pita načelnika i naravno skener je odobren. Ali ti neki komentari su užasni”.

Dodala je da se poslije svega zgrozila kada je vidjela poruku da joj je pokojni otac vakcinisan.

“Dosta sam se iznervirala i uznemirila. Dovoljno mi je ono kroz šta prolazim zbog gubitka oca”, zaključila je Ivana.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare