Magazin

Olivera Balašević otkrila zbog čega je vratila djevojačko prezime: “Prosto mi lakne kad vidim”

Olivera Balašević, udovica legendarnog Đorđa Balaševića, objasnila je na Facebooku zbog čega je vratila svoje djevojačko prezime.

Podsjetimo, ona je nedavno zaintrigirala javnost kada je obrisala sve fotografije sa Đoletom sa Instagrama, a sada je objasnila da nema skandala u priči oko vraćanja djevojačkog prezimena.

„Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede… Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz sujeverja, ne baš kao zečiju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begej“, napisala je Olivera i dodala:

„Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkuriše „zadrugarima“ i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razlog postaneš takozvana „javna ličnost“, najčešće te poistovjete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju. Prosto mi lakne kad vidim da nigdje niko ništa nije objavio o mojoj djeci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vijesti svelo uglavnom na prenošenje sa nečijih ličnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namjernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe.“