Vijesti

Oprema od 50.000KM dodijeljena Policijskoj upravi Ilidža

Načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur i dopredsjedavajući Općinskog vijeća Redžo Lemezan, uručili su opremu Policijskoj upravi Ilidža u vrijednosti od 50.000KM.

Općina Ilidža je u Budžetu za 2021.godine izdvojila sredstva za ovu namjenu, te po specifikacijama koje su dostavljene od strane Policijske uprave, izvršila nabavku opreme.

„S obzirom da je jedno od najvažnijih pitanja sigurnost naših građanki i građana, trudimo se da kontinuirano pružamo podršku našoj policiji u njihovom radu. Nakon što smo nabavili bicikla, izvršili smo nabavku i ove izuzetno vrijedne opreme. Mi ćemo i dalje komunicirati i sarađivati te ćemo pružati podršku u skladu sa našim mogućnosti i nadamo se da će naš doprinos unaprijediti uslove i rad naše Policijske uprave Ilidža“, istakao je načelnik Muzur.

PROČITAJTE  Nakon objave na Raportu: U slučaj Zoran Čegar uključili se MUP i Tužilaštvo KS

Općina Ilidža je u avgustu uručila dva bicikla sa posebnom opremom koja su nabavljena po specifikacijama koje je dostavila Policijska uprava Ilidža. Ista su nabavljena za potrebe unapređenja djelovanja Policijske uprave na terenu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare