Magazin

Radnik u striptiz baru tvrdi da Tarantino ima fetiš na koji je potrošio 10.000 dolara

Tarantino otkrio Quentin tarantino u crnom portret

Godinama se šuška da jedan od najuspješnijih reditelja svih vremena Quentin Tarantino ima fetiš na stopala, a strani mediji sada javljaju da je navodno jednom platio ženi koja je radila u jednom striptiz baru 10 hiljada dolara samo da joj liže stopala.

Radnik u striptiz baru Crazy Girls u Hollywoodu, Lowlife, iznio je bizarne detalje u podcastu Get in the Car. Kaže da je Quentin jednom tražio VIP sobu s plesačicom koja ima najveće grudi i stražnjicu. Ispričao je kako je on sam bio znatiželjan pa ih je gledao šta rade.

"Skinuo joj je čizme, jednu po jednu, samo da bi joj mogao početi lizati donji dio stopala i sisati prste. Nakon 30 minuta Tarantino je stao, a njena su stopala bila smežurana kao suhe šljive. Mislim da joj je dao deset hiljada", tvrdi Lowlife.

Reditelj je često u filmovima prikazivao glumice bez čarapa u krupnom kadru. Na optužbe o fetišu na stopala, Tarantino se branio objasnivši za magazin GQ kako se stopala pojavljuju u brojnim filmovima kvalitetnih reditelja, poput Luisa Buñuela, Alfreda Hitchcocka i Sofije Coppole.