Raport Media Group pokreće portal bhdoktor.ba

717

Raport Media Group pokreće novi specijalizirani portal bhdoktor.ba, koji će od ponedjeljka biti online.

Nakon što se raport.ba za kratko vrijeme pozicionirao kao relevantan medij i donio osvježenje na bh. medijsku scenu svojim beskompromisnim i kritičkim pisanjem, Raport Media Group krenula je u novi projekt.

Cilj je čitaocima ponuditi korisne i provjerene informacije o zdravlju i zdravstvu. Takve informacije posebno su važne danas, u hiperprodukciji lažnih vijesti iz neprovjerenih izvora.

Na portalu bhdoktor.ba čitaoci će moći razriješiti svoje nedoumice o zdravstvenim problemima, naći stručne savjete, te pročitati najnovije naučne spoznaje iz oblasti medicine.

Osim vijesti o zdravlju, zdravom načinu života i lifestyleu, u Ordinaciji portala bhdoktor.ba će pisati eminentni stručnjaci iz svih oblasti medicine. Namjera nam je na jednom mjestu napraviti najveću bazu stručnih medicinskih članaka koji će biti i svojevrsna edukativna platforma. Osim toga, ljekarima, posebno onim mladim, omogućit ćemo da objavljuju i stručne tekstove, koji će biti dostupni kolegama, ali i širokoj populaciji.

Omogućit ćemo i komunikaciju čitalaca i stručnjaka. Moći ćete postavljati svoja pitanja na koje će odgovarati specijalisti.

Briga za zdravlje je postojana, iako se trendovi mijenjaju. Portal bhdoktor.ba donosi moderan dizajn, savremena rješenja i aktuelne savjete.

Pratite nas na našoj Facebook stranici.

Čitajte zdravo!