Vijesti

Šarović: Neodgovorna vlast je izložila Republiku Srpsku opasnosti”

“U izolaciju treba da idu oni koji su odgovorni za ovu političku situaciju, a ne da ispašta cijeli jedan narod i građani Republike Srpske.

U pokušaju da prikriju kriminal, korupciju i brojne afere i da zavaraju narod pričom o tobožnjem vraćanju nadležnosti, doveli su do ovakvog mogućeg raspleta”, istakao je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS), komentarišući izjave Ursule von der Leyen da će RS snositi posljedice Dodikove politike.

Šarović ističe da je neodgovornom politikom i sebičnim ponašanjem vlast u Republici Srpskoj narod izložila veoma opasnoj situaciji.

„Mi smo svo vrijeme upozoravali da može doći do ovoga, a to bi značilo slom ekonomskog sistema. Umjesto da su se urazumili oni su pokušavali da se pokažu kao neki heroji koji spašavaju Republiku Srpsku, a u stvari su je gurali prema ovakvom mogućem ishodu koji bi mogao da znači izolaciju“, poručio je Šarović.

Šarović kaže da je od početka znao i na to smo upozoravao da im je namjera neiskrena i da je to samo pokušaj skretanja pažnje sa njihovog ogromnog stepena kriminala i korupcije.

„Vlast koja je neodgovorna i koja pljačka i krade od svoga naroda u vrijeme pandemije mora što prije da ode kako bi se nastavio normalan život.

Republici Srpskoj treba vlast koja će upravo da radi suprotno od ove vlasti, koja je sposobna da vodi ovaj narod ka ekonomskom prosperitetu i boljem životu što je jedan od glavnih ciljeva politike Srpske demokratske stranke”, zaključio je Šarović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare