Kultna serija

Sjećate se Rachelinog zgodnog asistenta iz Prijatelja? Evo kako izgleda danas

Foto: IMDB

Fanovi kultne serije Prijatelji dobro se sjećaju Rachelinog zgodnog asistenta Taga Jonesa s kojim je bila u kratkoj vezi.

Rachel je zgodnog 24-godišnjeg dečka zaposlila zbog njegovog izgleda, a nakon kratke veze prekinula je s njim na svoj 30. rođendan, kada je shvatila da je premlad za nju.

Lik zgodnog asistenta utjelovio je glumac Eddie Cahill koji je nakon uloge u Prijateljima ostvario uspješnu karijeru. U seriji CSI:NY pojavio se u čak 197 epizoda u ulozi detektiva Dona Flacka, a zatim se pridružio i glumačkoj ekipi serije NCIS: New Orleans u ulozi Eddieja Barretta.

Inače, ovaj 45-godišnji glumac iz New Yorka glumačku karijeru počeo je u pozorištu, a za njegovu televizijsku karijeru zaslužna je dobro poznata glumica iz hit serije.

Prvi TV nastup ostvario je u kultnoj seriji

Njegov prvi nastup na TV ekranima bio je u kultnoj seriji Seks i grad. Naime, Sarah Jessica Parker ga je primijetila u jednoj Off-Broadway predstavi te mu ponudila ulogu u seriji.

Pojavio se u četvrtoj epizodi treće sezone u ulozi Carrienog biseksualnog dečka Seana, a osim toga, glumio je i u hit serijama Felicity i Zakon i red.

Što se tiče njegovog privatnog života, cure, žao nam je, ali glumac je od 2009. godine u sretnom braku s umjetnicom Nikki s kojom ima sina Henryja.