Magazin

Slomljen je i povrijeđen, bio je uvjeren da može spasiti brak: ‘Sada više nema povratka‘

Igrač američkog nogometa Tom Brady (45) izrazito je povrijeđen time što je njegova supruga i poznata manekenka Gisele Bündchen (42) angažirala advokata za razvod.

Dok se Brady očito još uvijek nada da se njihov brak može spasiti, Bündchen je nedavno viđena kako uz pomoć holističke stručnjakinje "čisti" svoj automobil kako bi se riješila negativne energije.

Manekenka je fotografirana kako pali kadulju oko svoga automobila, a pritom su svi primijetili da više ne nosi vjenčani prsten.

Njezino "terapeutsko iskustvo" otkriveno je samo nekoliko dana nakon što je Page Six objavio da su i Bündchen i Brady angažirali svoje aadvokate za rastavu braka.

"Mislim da sad više nema povratka. Oboje imaju advokate i gledaju što će njihov razlaz značiti i ko će šta dobiti", otkrio je izvor.

Inače, bračni par je bio u svađi nekoliko mjeseci zbog njegove odluke da se povuče iz Nogometne nacionalne lige.

Dok neki izvori tvrde da je "seksistički" svesti njihove probleme na Bradyjevu karijeru, drugi upućeni kažu da nije samo riječ o tome.

"Gisele je jasno rekla da je zabrinuta zbog Toma i već su mnogo puta razgovarali o tome", objašnjava izvor.

"Ovo je vrlo nasilan sport, a mi imamo djecu i voljela bih da je on više prisutan", rekla je za magazin Elle, dodajući kako je "uvijek iznova vodila te razgovore s njim".

Par koji je u braku od 2009. ima dvoje djece, sina Benjamina (12) i kćer Vivian (9).