Region

Tijelo muškarca četiri sata ležalo na vrelom asfaltu ispred ćevabdžinice: Tražio čašu vode i samo pao kao svijeća

Tijelo čovjeka preminulog prije dva dana ispred jedne kafane u centru Zemuna stajalo je četiri sata na ulici zbog neodgovornosti dostavljačke službe.

Čovjek koji je preminuo radio je dostavu hrane, a kako su za Srpski Telegraf ispričali ljudi koji su se zatekli u to vrijeme na tom mjestu nesreće, njegovo tijelo je više sati stajalo na užarenom asfaltu jer iz te firme nisu htjeli da daju podatke o nastradalom čovjeku.

Cijeloj drami doprinijela je i činjenica da čovjek koji je preminuo nije bio prijavljen i da je, prema svemu sudeći, radio nelegalno, preko naloga svog sina, a to u toj dostavljačkoj firmi niko ne kontroliše.

Čovjek koji je bio očevidac kaže da još ne može da dođe sebi od svega što je vidio i čuo taj dan.

“Ja sam se, igrom slučaja, našao tamo i bio sam sve do završetka drame. Čovjek je došao da preuzme porudžbinu, čuo sam da je od radnice zatražio čašu vode i kako je popio tako je pao kao svijeća. Mi smo svi odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je zaista brzo stigla. Reanimirali su čoveka 20 minuta, ali mu nije bilo spasa. Nije imao dokumenta kod sebe, pa se radnica restorana dosjetila da pozove firmu za koju radi. Međutim oni nisu htjeli da daju podatke i tijelo nesrećnog čovjeka ostalo je na ulici. Ne mogu da vjerujem da firma nema podatke o svom zaposlenom, a još veći šok mi je da i ne znaju ko im radi”, objašnjava očevidac.

On je dodao i da niko nije smio da pomjeri tijelo sa ulice dok se ne identifikuje, te je zbog toga preminuli čovjek na asfaltu ležao duže od četiri sata, piše Srpski Telegraf.

Druga žena koja je takođe prisustvovala nemilom događaju ispričala je za ovaj dnevni list identičnu priču. Ona je dodala, s obzirom na to da je tu bila sve vrijeme, da su iz dostavljačke firme nakon dva sata poslali podatke koji su bili pogrešni.

“Tu je vladao opšti haos. Zaposleni iz restorana su na sve načine pokušavali da dođu do podataka nesrećnog čovjeka. Bili su uznemirenii svaki čas su izlazili i ulazili. Čula sam u jednom trenutku kada je jedna od zaposlenih javila da su poslali podatke i da je u pitanju dečko 2.000 godište. Svi smo se pogledali iznenađeno, jer je bilo očigledno da je u pitanju stariji čovjek. Kasnije, kada je već došla policija, ustanovilo se da je u pitanju čovjek 1965. godište koji je samo mjesec dana prije toga imao operaciju srca”, ispričala je za Srpski Telegraf žena koja je bila očevidac.

Ona je dodala i da tu nije kraj i da najgore tek slijedi.

“Ono što je mene šokiralo u svemu tome jeste činjenica da su iz dostavljačke firme poslali podatke mladića koji je zapravo sin stradalog, što znači da je čovjek koji je preminuo radio preko naloga svog sina i da nije bio prijavljen ni kao radnik”, objasnila je šokirana žena i dodala je da je prilikom pretresa odjeće kod stradalog čovjeka u džepu pronađen nitroglicerin.

Na kraju drame, tijelo nesrećnog čovjeka odnijelo je privatno pogrebno preduzeće.

Više detalja o nemilom događaju pokušali su da saznaju iz Srpskog Telegrafa u MUP – u i dostavljačkoj firmi za koju je preminuli čovjek radio, ali odgovore, kažu, nisu dobili.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare