marvel

Trailer za Deadpool 3 najavio je velike stvari

Ovog ljeta slijedi nam zaokret u Marvelovom filmskom univerzumu dolaskom filma Deadpool & Wolverine, a ujedno i uvrštavanjem naslovnih likova u takozvani MCU.

Wolverine igru nećemo igrati ove godine, a nije izgledno ni da ćemo tako skoro vidjeti povratak virtualnog Deadpoola. Kad je već tako, pogled skrećemo na svijet filma jer je povodom Super Bowla 2024 objavljen prvi trailer za nadolazeći film Deadpool & Wolverine.

Prvi nam je to uvid u to kako će se Deadpool i Wolverine uklopiti u širi “MCU”, odnosno Marvelov filmski univerzum. Doznajemo tako da će se Deadpool susresti sa agencijom TVA koja kažnjava prekršaje putovanja kroz vrijeme, pa ako vam treba predznanja poželjno bi bilo da odgledate seriju Loki.

Taj način uklapanja lika je interesantna jer je zadnji Deadpool film završio upravo tako da se Deadpool vratio u prošlost kako bi poništio događaje iz filma X-Men: Origins Wolverine i ubio Ryana Reynoldsa prije realiziranja filma Green Lantern iz DC Univerzuma.

Priča o multiverzumima i putovanju kroz vrijeme također objašnjava i povratak Wolverinea nakon filma Logan iz 2017. godine.

Deadpool & Wolverine stižu u kina 26. 7. 2024. i bit će to prvi 18+ film Marvelove produkcije.