Region

Uzavrela atmosfera pred izbore u Srbiji: Tjeraju igrače Partizana da idu na skup SNS-a?

Proslavljeni serbijanski vaterpolista Danilo Ikodinović kaže da je od igrača Vaterpolo kluba Partizan traženo da se u trenerkama “Crno-bijelih” pojave na konvenciji vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

U sedmici kada se odlučuje o tome kako će narednih godina izgledati srpski parlament i ko će biti predsjednik, SNS, po riječima Ikodinovića, zloupotrebljava svoju poziciju vlasti, prenosi Nova.rs.

Spomenuo je i Stefana Mitrovića kao vinovnika čitave priče, pošto čuveni reprezentativac slovi za jednog od pretendenata na mjesto predsjednika Vaterpolo saveza Srbije.

“Poruka iz VK Partizan, poslata mi maloprije: “Slušaj ovo, Mitar tražio od igrača i zaposlenih da se u trenerkama Partizana pojave na konvenciji SNS.

Možeš li da zamisliš to? To nikad nismo radili, da tjeraš sportiste. Užas’. Ej Mitar? Koj će mu k***c, zbog saveza? Ccc”, piše Ikodinović, koji je danas angažiran u redovima opozicije.

Podsjetio je i da je igrao u Partizanu od 1992. do 1998. godine, odnosno u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića.

Ikodinović nije zaobišao ni Aleksandra Šapića, takođe legendarnog vaterpolistu.

“Igrao sam u VK Partizan od ‘92 do ‘98, nikad nikom iz kluba nije palo na pamet da nas vodi na bilo kakav skup podrške Miloševiću”, kaže Ikodinović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare