Magazin

Za njom je pjevala cijela Jugoslavija: Lepa Brena započela karijeru prije 40 godina

Danas važi za najveću balkansku zvijezdu, a tačno prije četiri decenije u prodaji se pojavio prvi album Lepe Brene i “Slatkog greha” na kome se našao čuveni hit “Čačak, Čačak”.

Danas važi za jednu od najvećih bakanskih muzičkih zvijezda, a godišnjicu svoje karijere, koja je započela prije četrdeset godina, obilježila je fotografijom na Instagramu.

„Važan datum u historiji domaćeg šoubiznisa, četrdeset godina od izlaska albuma „Čačak“. Minimaks je govorio da se vrijeme na domaćoj estradi računalo prije Brene i poslije Brene“, objavila je pjevačica na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Naizgled šaljiva pesma, postala je simbol cijele Jugoslavije, a danas se uz nju veseli sa isti žarom kao i prije četrdeset godina.

Izjavu za “Grand Online” povodom četrdeset godina Brenine karijere dao je i njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Saša Popović sa kojim je više puta sarađivala.

“Nismo vjerovali u pjesmu ‘Čačak’. Nekako nam se činilo da je neozbiljna, da je u raskoraku sa onim što mi pružamo publici. Dogodilo se suprotno, ‘Čačak’ je postao simbol sreće i ljubavi širom cijele Jugoslavije”, rekao je Saša Popović za “Grand Online”.

Lepa Brena je nedavno izjavila u emisiji “Grand Magazin” da se ona razlikuje privatno i na sceni.

“Ja mislim da je Lepa Brena na koncertu ta tri sata Lepa Brena, a nakon toga ja idem svojoj kući, svojoj djeci, svom Bobi i porodici i živimo jedan normalan običan i porodični život”, istakla je pjevačica u emisiji.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare