U Grčkoj

Carla Bruni otkrila kako izgleda ljetna idila s bivšim predsjednikom Sarkozyjem

Porodici se na ljetovanju pridružio i francuski pisac i pjevač Didier Barbelivien, čiju je fotografiju također uključila u video kompilaciju.
Carla Bruni Sarcozy

Bivši predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy, njegova supruga Carla Bruni i njihova kći Giulia ovog se ljeta odmaraju na brodu u tirkiznim vodama uz obalu Grčke. Na društvenim je mrežama francuska pjevačica otkrila kako je porodica provela odmor, a sve je ispričala na vrlo zanimljiv način.

Tako je Bruni ispričala kako se porodica provela u Grčkoj pokazavši šta su njena stopala radila! Uživanje u pisanju, čitanju i ukusnim ljetnim obrocima ispunili su njeno ljetovanje, a pokazala je i svog supruga Nicolasa Sarkozyja kako sjedi ispred svog pametnog telefona, ali i 11-godišnju kći Giuliju koja se divi ljepotama Grčke.

Porodici se na ljetovanju pridružio i francuski pisac i pjevač Didier Barbelivien, čiju je fotografiju također uključila u video kompilaciju.

Također, u istoj objavi Carla Bruni je otkrila što čita ovog ljeta. Riječ je o knjizi 'La Bella Confusion' italijanskog pisca Francesca Piccola. Knjiga nagrađivanog književnika govori o zlatnom dobu italijanske kinematografije i o velikanima Luchinu Viscontiju i Federicu Felliniju.

Na ljetovanju su se porodici priključili i Carlin sin Aurélien Enthoven, iz njene prethodne veze s filozofom Raphaëlom Enthovenom, ali i Pierre Sarkozy, sin bivšeg francuskog predsjednika iz njegovog braka s Marie-Dominique Culioli.