BHDoktor

Daniel Craig u 55. godini slijedi ove zdrave navike kako bi ostao u top formi

Daniel Craig čak pet puta je utjelovio najslavnijeg tajnog agenta Jamesa Bonda. Svaki put nas je držao napetima do samoga kraja, a sada se priprema za ulogu u filmu Glass Onion: A Knives Out Mystery. Nema sumnje da izgledom neće razočarati jer s navršene 54 godine i dalje ima nevjerojatno utegnuto i fit tijelo. 

Ključem uspjeha smatra naporan i dosljedan rad te predanost, a u nastavku otkrivamo koje zdrave navike slijedi.

Craig je za časopis Sorted rekao da nikad neće biti prisutan na društvenim mrežama. 

“Nije da ne volim ljude, samo želim imati privatni život. Relativno sam dosadan i volim svoj vlastiti prostor”, pojasnio je.

Iako društvene mreže mogu biti odličan način da ostanete u kontaktu s porodicom i prijateljima, ako se koriste umjereno, studije su ih povezale sa simptomima tjeskobe i depresije.

Daniel Craig dao je sve od sebe da se pripremi za ulogu Jamesa Bonda. Udružio se s trenerom Simonom Watersonom, s kojim je počeo trenirati više od godinu dana prije početka snimanja filma No Time to Die. Svaki mjesec prolazio je kroz dvosedmične kampove. U dane snimanja odradio bi od 30 do 40 minuta vježbi istezanja. Navike koje je tada stekao primjenjuje i danas. 

Craigov doručak u vrijeme snimanja Jamesa Bonda sastojao se od raženog kruha, jaja, avokada, kimchija, crne kafe i čaše soka od korijena kurkume. Nakon treninga, obično je uživao u biljnom shakeu za oporavak, koji se sastojao od proteina, povrća i mlijeka orašastih plodova. Uz to, uzimao je i dozu probiotika, navodi Men’s Journal.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare