moglo je bolje

Gary Oldman kritizira svoju izvedbu kao Siriusa Blacka u “Harry Potter” filmovima

Nakon što je rekao Horowitzu: "Mislim da je moj rad u tome osrednji" i dodao da vjeruje da je ulogu mogao odigrati "drugačije"

Oskarovac je priznao da je tipično kritičan prema svojim prošlim nastupima

Glumac, čija se Apple TV+ serija Sporo konji vratila za treću sezonu prošlog mjeseca, kritizirao je svoju ulogu Siriusa Blacka u "Harry Potter" franšiza na najnoviju epizodu podcasta Josha Horowitza Happy Sad Confused". Oldman, 65, smatra da je njegov prikaz voljenog Harryja Pottera lika bio "osrednji".

Nakon što je rekao Horowitzu: "Mislim da je moj rad u tome osrednji" i dodao da vjeruje da je ulogu mogao odigrati "drugačije".

Oldmanov pristup bi možda bio drugačiji da je čitao J. K. Rowlingoriginalne knjige prije nego što je glumila u filmovima, kako je rekao njegov pokojni kolega, Alan Rickman.

“Možda da sam čitao knjige kao Alan, da sam bio ispred krivulje, da sam znao šta dolazi, iskreno mislim da bih je igrao drugačije,” rekao je Oldman u podcastu.

Glumac se pridružio franšizi kao Sirius Black iz 2004. Harry Potter i zatvorenik iz Azkabana i ponovio ulogu u "Harry Potter i Red feniksa". Također je imao kameo u posljednjem filmu franšize, "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2".