MEGASHIELD

Izumljen je štit nevidljivosti kao u SF filmova: Pogledajte kako funkcionira

Ovaj impresivni štit tvrde da može učiniti više ljudi nevidljivima, pružajući korisnicima osjećaj kao da su u svijetu čarobnjaštva, poput onoga iz popularnog filma "Harry Potter". Inspiriran magijom i modernom tehnologijom, Megashield koristi ultra velike leće, pažljivo konstruirane, koje su sposobne preusmjeriti svjetlost reflektiranu od osobe iza štita, ometajući promatrača i stvarajući iluziju nevidljivosti.

Međutim, iako ova tehnologija omogućuje impresivne rezultate, ne savršeno se prilagođava okolini i ponekad može stvoriti zamagljeni blok, otkrivajući da nevidljivost nije potpuno izvan dosega, prenosi New York Post.

Ono što čini ovaj proizvod još fascinantnijim je njegova praktičnost. Svaki štit je potpuno vodootporan i ne zahtijeva nikakvo vanjsko napajanje, što ga čini idealnim za razne situacije. Također, izrađen je od materijala koji se u potpunosti može reciklirati, što naglašava ekološku svijest proizvođača.

Nevjerojatan izum

Dizajner Invisibility Shielda, Tristan Thompson, dijeli svoje oduševljenje proizvodom, ističući kako su ovi štitovi osim svoje funkcionalnosti i korisnosti i izuzetno zabavni za korištenje. Ovo je korak naprijed u tehnologiji, ističe Thompson, otvarajući vrata nevjerojatnim mogućnostima i stvarajući most između mašte i stvarnosti.

Otkako je prvi put objavljen 2022. godine, štitovi su postali predmet divljenja i interesa širom svijeta. Invisibility Shield Co. je započeo put prema uspjehu s grupnim financiranjem na Kickstarteru, nadmašujući svoj cilj od 6600 dolara i oduševljavajući kupce širom svijeta. Sada, četiri godine kasnije, firma je ažurirala svoj proizvod kako bi ponudila još impresivnije funkcije i performanse.

Najnovija verzija nevidljivog štita može sakriti više ljudi, biti samostalna i kompaktna u pakiranju, omogućujući korisnicima da ih lako nose sa sobom i koriste gdje god požele nestati. Ovo je samo početak, naglašava Thompson, pokazujući kako tehnologija može nadmašiti granice mašte i postati stvarnost.