Region

Ne zna se je li “Head” ili je “Wilson”: Procurile fotografije “reketaškog” pohoda Čede Jovanovića

Portal Direktno.rs došao je u posjed fotografije lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, na kojoj se vidi kako ide na Kliniku za fizikalnu terapiju "Fizio centar", da reketom za tenis, kako se kasnije ispostavilo, pretuče D. I. (41), vlasnika ove ustanove.

Ovaj portal objavio je tri fotografije.

Na drugoj fotografiji se vidi kako Jovanović sa reketom u ruci odlazi u kliniku, a na trećoj, kako u pratnji obezbjeđenja, i poslije "obavljenog posla", napušta mjesto bitke, piše Direktno.

"Stajao sam sa vozačem Čedomira Jovanovića i pričao, kada je on izašao iz automobila i bez razloga počeo da me udara reketom po tijelu. A onda je bijesno krenuo prema kolima, sjeo i otišao. Bio sam u šoku ne znam zašto me je napao niti koji je razlog", ispričao je vlasnik ove klinike.

Takođe, špekulira se da je Jovanović nekada bio vlasnik ovoga "Fizio centra", u kojoj je njegova žena direktorica, ali je navodno ostao dužan novac za zakup vlasnicima prostora, zbog čega je došlo do iseljenja. Nije poznato da li ovaj sukob ima veze sa nekim neraščišćenim računima.

Podsjetimo, Jovanović se donedavno liječio od Covida-19, a nakon incidenta oglasio se na društvenim mreža s vrlo nejasnim statusom u kojem nije pomenuo ovaj incident.