Film

Quentin Tarantino priznao da ipak neće raditi na nastavku jednog od svojih filmova

Quentin Tarantino

Dvostruki oskarovac Quentin Tarantino opovrgnuo je glasine da radi na filmu Kill Bill: Volume 3, piše Deadline. Fanovi reditelja su se nadali da će se vratiti svijetu Killa Billa i da će Maya Hawke, kćer Ume Thurman, glumiti u novom nastavku.

"Ne vidim to. Moj posljednji film je o filmskom kritičaru, muškom kritičaru. Radnja se odvija u 70-ima", objasnio je Quentin Tarantino tokom intervjua za DeMorgen, čime je opovrgnuo nagađanja o mogućoj saradnji Thurman i Hawke na nastavku Kill Billa.

Držeći se svog limita od 10 filmova, Tarantinov nadolazeći film o filmskom kritičaru bit će njegov posljednji redateljski pothvat, što očito ne ostavlja mjesta za nastavak Kill Billa.

Uma Thurman je 2022. u intervjuu za The Jess Cagle Show pričala o mogućem trećem dijelu Kill Billa.

"Zaista vam ne mogu reći ništa reći o tome. Mislim, kroz godine se raspravljalo o tome. Postojala je stvarna šansa da bi se to moglo dogoditi, ali jako davno. Ne vidim to u skorijoj budućnosti", podijelila je.

Tarantino je u početku planirao napraviti treći Kill Bill, u kojem bi bile prikazane ideje koje nisu stale u prva dva filma.

Vivica A. Fox, koja je glumila Vernitu Green u filmu Kill Bill, nedavno je progovorila o tome zašto fanovi toliko žude za nastavkom ove priče. "Stvar je u tome da ljudi obožavaju Tarantinove projekte. On je ekscentričan na iznenađujući način, zaintrigira te i zbog toga tražiš više", otkrila je.

Fox se ove godine pojavila u glazbenom videu Kill Bill pjevačice SZA-e, u kojem je rekreirala svoje scene iz filma. To je potaknulo glasine da bi se pjevačica mogla pojaviti u nastavku, ali glumica je otkrila da to nije istina i da pjesma samo odaje počast filmu.