Magazin

Zdravko Čolić slavi 72. rođendan. Kćerka Una posvetila mu emotivnu poruku

Regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić proslavio je 72. rođendan. Tim je povodom njegova kćerka Una objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagram storyju uz emotivnu čestitku. "Sretan rođendan najboljem tati! Moj ponos, volim te", napisala je 21-godišnjakinja.

Una Čolić na društvenim mrežama dijeli fotografije iz svog života, s kojih je vidljivo da uživa u luksuzu, a često posjećuje razne svjetske destinacije poput Barcelone i Istanbula. Prošle godine bila je tema u medijima i čak je prijetila tužbama.

Foto: Instagram

Naime, u nekim srpskim tabloidima pisalo se da je "krišom iz tatinog sefa uzela oko 20.000 eura, i to da bi svom dečku kupila automobil". Kurir je pisao da je njen otac potom pozvao policiju i da je "uplašena djevojka sve priznala i vratila novac". Čolić se o priči nije oglasio, no zato Una jest.

"E sad je stvarno dosta. Ovakve laži se više neće tolerirati. Kako vas nije sramota da ovako ugrožavate mene i moju porodicu. Trebali biste se sramiti, za ovo slijedi tužba", napisala je na Instagram profilu uz screenshot teksta.

Inače, Zdravko sa suprugom Aleksandrom ima i kćerku Laru, koja nije aktivna na društvenim mrežama. Pjevač je u braku s Aleksandrom više od 20 godina. Ona se rijetko pojavljuje u javnosti, a ovu odluku donijela je nakon incidenta u kojem ju je nožem napala njegova obožavateljica.

"Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti", otkrio je Čola ranije.