Pakleni Šund

Daniel Radcliffe otkrio hoće li se pojaviti u novoj seriji o Harryju Potteru

Daniel Radcliffe

Zvijezda franšize o Harryju Potteru Daniel Radcliffe jasno je dao do znanja da se neće pojaviti u nadolazećoj seriji o slavnom čarobnjaku. Mnogi su priželjkivali da u seriji Daniel glumi Harryjeva oca, no od toga ništa. Za ComicBook je kazao da ne postoji plan da se pojavi u novoj TV seriji jer je tim koji stoji iza nje želi razlikovati od filmova.

"Koliko sam razumio, oni pokušavaju krenuti ispočetka i siguran sam da će onaj tko stvara seriju htjeti ostaviti trag te vjerovatno ne razmišljaju kako natjerati starog Harryja da glumi u tome", rekao je glumac.

Kaže da ni ne želi glumiti u seriji, ali je definitivno sretan što se ona snima.

"Definitivno ne tražim ulogu ni na koji način. Ali želim im svu sreću svijeta i jako sam uzbuđen zbog novog Harryja", dodao je.

Još u januaru 2021. pojavila se glasina da se priprema serija o Harryju Potteru, no službena vijest objavljena je tek ovoga travnja, kada je izašla kratka najava. Zasad nema detalja o tome što će tačno serija pokrivati ni ko glumi glavne junake, ali je poznato da će svaka sezona preuzeti radnju iz jedne od sedam knjiga.

"Priče iz svake od knjiga J.K. Rowling postat će desetljeće duga serija kreirana s istim epskim umijećem, ljubavlju i brigom po kojima je ova globalna franšiza poznata. Serija će imati novu glumačku postavu i bit će puna fantastičnih detalja, omiljenih likova i dramatičnih lokacija koje obožavatelji Harryja Pottera vole više od 25 godina.

Svaka sezona bit će autentična prema izvornim knjigama i donijet će nevjerovatne avanture Harryja Pottera novoj publici diljem svijeta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i biti dostupni za gledanje diljem svijeta", objavili su iz HBO Maxa.