MILJENIK JAVNOSTI

Kraljica Camilla priznala da porodica s Louisom ima ‘pune ruke posla’

Princ Louis istaknuo se kao miljenik javnosti svojim nestašnim ponašanjem i nepodopštinama koje priređuje na gotovo svakom javnom okupljanju porodice. Paziti na njegovo ponašanje glavni je zadatak njegove starije sestrice Charlotte, no petogodišnjak uvijek uspije pronaći način kako nasmijati javnost, a na njegovo se ponašanje sada osvrnula i sama kraljica Camilla.

U posjetu otoku Man kraljica je provela kratko vrijeme s okupljenom gomilom u kojoj je bio i jedan dječak koji je natjerao kraljicu da zastane te otkrije ponešto o karakteru najmlađeg sina Kate Middleton i princa Williama.

'Imam unuka Louisa', rekla je kraljica dječaku dodavši kako s razigranim princem porodica ima pune ruke posla, no to nije ništa što nismo znali…

Nazvavši petogodišnjaka svojim unukom, kraljica je još jedanput pokazala kako se sjajno slaže s Williamom i Kate te da je njihovu djecu prihvatila kao vlastite unuke. Inače, Camilla je baka petero unuka koji su vrlo bliski s kraljevskom porodicom te su ove godine prvi put zajedno slavili i božićne blagdane.

Također, njen je najmlađi unuk Freddy bio jedan od počasnih paževa na krunidbi u maju prošle godine.

Camilla je na otok Man stigla u ime kralja kako bi mu olakšala liječenje karcinoma te je izjavila kako je Charlesu jako žao što nije mogao stići osobno na svečanost dodjele statusa grada Douglasu.