Magazin

Majka tvrdi da joj je sina spasila Djevica Marija, uvjerena je da se njezino ukazanje može vidjeti i na policijskoj snimci

Kelly Elfalak, majka trogodišnjeg autističnoga dječaka Anthonyja, doslovno se srušila s nogu kada joj je policija dojavila sretne vijesti, da je njezin sin nađen živ i zdrav nakon trodnevne potrage.

Naime, Anthony “AJ” Elfalak, izgubio se ranije ovog mjeseca na vrlo nezgodnom teritoriju doline Hunter u Australiji, a policija je u četvrtak potvrdila da je mališan uspio preživjeti bez hrane i na temperaturama koje su noću padale na samo tri stepena.

Anthony je nađen kako sjedi u lokvi i pije blatnjavu vodu otprilike pola kilometra od svog doma, a prvi su ga među drvećem i granjem uspjeli uočiti policajci koji su se nalazili u helikopteru.

“Bila sam u šoku kada su dojavili vijest, ne možete pojmiti kakvo je to bilo olakšanje. Nisam mogla vjerovati da su pronašli mog dječaka i da je dobro”, rekla je presretna majka, koja je javnost iznenadila i tvrdnjom da ga je spasila sama Djevica Marija.

PROČITAJTE  Sve glasnija svađa Francuske, SAD i Australije. Evo o čemu se radi

Dapače, majka je uvjerena da se majka Isusova može vidjeti i na policijskoj snimci, te je priznala da je cijela porodica vrlo religiozna.

“Djevica Marija je uvijek uz nas i znala sam da će čuvati Anthonyja. Sveci i anđeli uvijek su uz moju djecu”, kazala je žena koja se otišla pomoliti u samostan samo koji sat prije nego što su joj policajci pronašli dijete.Povezani postovi: