Film

Tom Hanks: Ovo je bio jedan od mojih najboljih filmova, a niko ga ni ne spominje

Tom Hanks otkrio je za koji svoj film smatra da se nije dovoljno proslavio. Dobitnik Oscara koji je glumio u brojnim kinohitovima, od Forresta Gumpa do Elvisa, naveo je kako je Road to Perdition iz 2002. “jedan od najboljih filmova u kojima je glumio”. Te kako se taj film “ne spominje dovoljno kada se govori o njegovoj karijeri”.

“Iz nekog razloga niko ne spominje Road to Perdition. To je bio nevjerojatno važan film za mene”, izjavio je Hanks prilikom gostovanja u podcastu ReelBlend.

“Snimio ga je Conrad Hall, a glumim ja kao Don Moustache sa šeširom. Tu su i dvije filmske ikone: Jude Law i Daniel Craig. Ubio sam ih obojicu”, objasnio je.

Hanks je dodao kako ga ljudi uvijek pitaju o kojim će filmovima pričati u budućnosti.

“Ja sam tip koji puno gleda Turner Classic Movies. Što je film iz 1940-ih ili 1950-ih nepoznatiji, to bolje, jer nemam unaprijed stvorene predodžbe o njemu”, poručio je.

Hanks je nedavno rekao da u svom opusu imamo samo četiri filma za koja smatra da su “prilično dobri”.

“Niko ne zna kako nastaje film iako svi misle da znaju. Snimio sam gomilu filmova, a četiri su prilično dobra, barem ja tako mislim. Još uvijek sam zadivljen time kako se filmovi spajaju. Od ideje do titranja slike na ekranu, cijeli proces je čudo”, rekao je Tom Hanks za People.

Ipak, naslove svoja četiri favorita nije htio otkriti. Ono što znamo je da u ta četiri filma ne ubraja The Bonfire of the Vanities iz 1990. godine, nastao prema romanu Toma Wolfea. Za O, The Oprah Magazine, rekao je da je to najgori film koji je ikad snimio, nazvao ga je “najvećim sra*em” koje je ikad napravio, kao i “jednim od najsramotnijih filmova ikada snimljenih”.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare